Onze compacte menukaart bestaat uit klassieke èn eigentijdse gerechten.
We koken met de seizoenen mee en naast de à la carte gerechten is er altijd een fijn 4-gangenmenu.
Menu vanaf vrijdag 21 februari.
MENU € 58,50
Pesce crudo, wisselende rauwe vis dun gesneden met citrus, venkel, peperoncini en olijfolie
–
Ravioli gevuld met ricotta, biet, gesmolten boter en parmezaan
–
Kip uit de oven met knolselderij, aardappel, guanciale, eigen jus met sjalotten en marsala
of
Vis van de dag
( supplement € 5 )
–
Dolce
ANTIPASTI
Vitello tonnato, rosé gegaard kalfsvlees met romige saus van tonijn, kappertjes, ansjovis 18
Dé klassieke carpaccio, dun gesneden rundvlees, mayonaise met worcester, rucola, parmezaan, olijfolie 17,50
Pesce crudo, wisselende rauwe vis, dun gesneden met citrus, venkel, peproncini en olijfolie 18
Fijne charcuterie met olijven en giardiniera 16 per persoon (vanaf 2 personen)
Burrata met groenten van het seizoen, geroosterde hazelnoot, olijfolie 17,50
PASTA
Ravioli gevuld met ricotta, biet, gesmolten boter, parmezaan 21
Tortellini gevuld met lende van Duke of Berkshire, lardo, kerstomaat, courgette, parmezaan 22
Tagliatelle met klassieke vleessaus, parmezaan 19,50
SECONDI
Getranceerde runder ribeye (Simmentaler) met fonduta van gorgonzola, salie en groenten van het seizoen 31
Ossobuco, langzaam gegaarde kalfsschenkel, tomaat, saffraanrisotto, gremolata 29,50
Kip uit de oven met knolselderij, aardappel, guanciale, eigen jus met sjalotten en marsala 29,50
Pesce del giorno Vis van de dag- dagprijs
PIZZA’S UIT DE HOUTOVEN
Verdure grigliate 17,50
tomaat, gegrilde groenten, fior di latte,pecorino, olijfolie
Margeritha 13,50
tomaat, fior di latte, verse basilicum
Salami 15,50
tomaat, salami of salami piccante, fior di latte
4 Pomodori 18,50
4 soorten tomaat, 4 soorten kaas, basilicum, olijfolie
Prosciutto crudo 18
fior di latte, rauwe ham, kerstomaat, rucola, parmezaan olijfolie
Tonno e acciughe 18,50
tomaat, tonijn, fior di latte, ui, ansjovis, kappertjes, olijven, olijfolie
Piccante 18
tomaat, fior di latte, pancetta, peper, artisjok, champignons
Diavola 17,50
tomaat, ‘nduja, salami piccante, fior di latte, scamorza affumicato, pikante olie
Quattro stagione 17,50
fior di latte, tomaat, gekookte ham, salami, artisjok, champignons
Onze suggestie,
Bordje charcuterie om te delen met olijven en giardiniera
–
Pizza uit onze houtoven
–
Dolce
38,50 p.p.
Vanaf 2 personen.